Orban: Îl propun pe Nicușor Dan drept candidat din partea PNL pentru Primăria Capitalei (VIDEO)

Orban: Îl propun pe Nicușor Dan drept candidat din partea PNL pentru Primăria Capitalei (VIDEO)
Foto: facebook.com/pnl.ro

Ludovic Orban a declarat că va propune conducerii lărgite a PNL ca partidul să-l susțină pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. „Nu i-am solicitat lui Dan să se înscrie în PNL, pentru a ține deschisă posibilitatea de a fi susținut și de alte partide”, a precizat liderul liberalilor.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, mai multe discuții care au vizat problematica Bucureștiului, soluțiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL.

Nu am avut nicio negociere de natură politică cu Nicușor Dan. Doar am discutat despre problemele bucureștenilor și soluțiile de implementat.

PNL face într-un fel un sacrificiu pentru că renunță la dorința de a avea un candidat propriu. Acest sacrificiu e făcut, trecând peste egoismul firesc al fiecărui partid, pentru un candidat care are cu adevărat toate datele.

E fundamental ca în București să se pună punct domniei despotice a clanului construit în Voluntari, care are drept reprezentant un om care e o marionetă, care nu are nicio calitate de a conduce o Primărie, care a făcut praf în ultimii 4 ani Bucureștiul.

Am garanția că Dan va câștiga Primăria Capitalei, indiferent care va fi formula politică care (SIC!) îl va susține. Și PNL are candidați puternici, care se bucură de încredere de intenție de vot, dar în ultimii 4 ani m-am întâlnit cu zeci de mii de bucureșteni care mi-au reproșat că m-am retras din cursă în 2016 și că nu am găsit o formulă să asigurăm victoria Dreptei”, a declarat Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Liderul PNL a mai precizat că vineri, de la ora 09.00, conducerea extinsă a partidului se va întruni pentru a lua o decizie în privința candidatului la Primăria Capitalei, dar și pentru a stabili lista de miniștri a Guvernului Cîțu.

Întrebat cum va vota PNL în Parlament la învestirea Guvernului Cîțu, Orban a răspuns: „PNL acționează în conformitate cu prevederile Constituției României”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”