Preotul își iubea soția ca pe ochii din cap, dar ÎNDOIALA a început să îl roadă. Când a aflat SECRETUL teribil al preotesei totul s-a RUINAT

Preotul își iubea soția ca pe ochii din cap, dar ÎNDOIALA a început să îl roadă. Când a aflat SECRETUL teribil al preotesei totul s-a RUINAT

Unui preot din Huși credința i-a fost pusă la grea încercare chiar atunci când viața părea cî îi surâde din plin. Soșia pe care o iubea ca pe ochii din cap i-a dăruit un copil, dar la scurt timp, popa a început să audă tot felul de zvonuri pe seama fidelității partenerei sale de viață.

La început nu a luat în serios bârfele din parohie, dar demonul îndoielii a început să îl macine puțin câte puțin până când preotul a explodat. Slujitorul Domnului i-a cerut consoartei să facă un test de paternitate.

Preoteasa însă a refuzat și atunci, călcându-și pe mândrie soțul a dat-o în judecată. În urma expertizelor, instanța a decis: soția chiar i-a fost necredincioasă! Testul ADN a stabilit clar că a făcut copilul cu altcineva decât soțul căruia îi jurase credință în fața altarului.

De cealaltă parte, unii încă tind să creadă că este o greșeală la mijloc. „Să fii sotie de preot și să umbli aiurea? Noi nu credem. Poate că nu îl mai plăcea pe preot, dar putea să spună. Putea să nu îi facă un copil, pe care să îl treacă pe numele lui. Părintele ar fi muncit o viată ca să crească copilul altuia, nu? Cum să facă doamna preoteasă așa ceva? Noi nu credem. Noi spunem că e altceva la mijloc. O preoteasă este o femeie cu frică de Dumnezeu. Credem în nevinovătia doamnei preotese. E o femeie desteaptă, corectă. E o doamnă adevărată. Are mereu un comportament frumos. Judecătoria mai greșește. De câte ori nu au gresit? Au făcut alții și închisoare, degeaba. Multă lume e nemulțumită”, au comentat sustinătorii preotesei, potrivit vremeanoua.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`