Femeie, reținută de Poliție! A furat 95.000 de lei din apartamentul unei bătrâne

Femeie, reținută de Poliție! A furat 95.000 de lei din apartamentul unei bătrâne

O femeie din Prahova i-a furat unei bătrâne 95.000 de lei, din apartament. Sub pretextul că îi aduce femeii în vâstă de pomană, a reușit să intre în locuință.

Ieri, 24 februarie, polițiștii din Municipiul Alba Iulia au reținut-o pe femeia de 41 de ani, care este cercetată pentru infracțiunea de furt. Bătrâna a sesizat Poliția la data de 20 martie 2019 cu privire la ceea ce i s-a întâmplat, ziarulunirea.ro.

Femeia de 41 de ani, atunci când s-a prezentat la ușa bătrânei, a spus că este nepoata unei vecine, din altă scară, care a încetat din viață și vrea să-i ofere struguri de pomană.

Pe lângă struguri, i-a dat 500 de lei, sub motivul că îi oferă 200 lei pentru -i cumpăra soțului său pantofi. Aceasta a fost atentă când bătrâna a scos bani din dulap pentru a-i înmâna restul.

Pentru a-i distrage atenția, i-a cerut să spele strugurii. În timpul în care victima a spălat strugurii, din dulapul în care își ținea banii i-a fost furată suma de 95.000 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`