Soluții românești: Conductă de apă, ‘REPARATĂ’ cu ȚEPUȘE DE LEMN (VIDEO)

Soluții românești: Conductă de apă, ‘REPARATĂ’ cu ȚEPUȘE DE LEMN (VIDEO)

Cum repari in Romania o conducta sparta? Simplu! Infigi tepuse in ea! NU este o gluma, este chiar solutia gasita de compania de apa din oraşul Haţeg. Conducta de alimentare este veche de patru decenii si plina de gauri. Imaginile cu solutia medievala gasita de autoritati au devenit virale pe internet.

TOATĂ ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! CARMEN HARRA A ANUNȚAT CINE VA MURI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI ! E CUMPLIT …

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

OANA ROMAN, DEZBRĂCATĂ COMPLET! IMAGINI CU EA ÎN PIELEA GOALĂ! SE VEDE CHIAR ȘI… (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Angajaţii Apa Prod, societatea din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara care administrează reţeaua de apă şi canalizare, au căptuşit ţeava spartă cu zeci de pene din lemn, care nu fac faţă presiunii apei. Problema datează de mai mulţi ani, însă reparaţiile capitale s-au lăsat aşteptate. Localnicii au publicat imagini cu conducta şi s-au plâns de calitatea serviciilor oferite de furnizor.

CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ A TURBAT DE FURIE CÂND A VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

De asemenea, o fotografie postată de un localnic din Hațeg, județul Hunedoara, a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale. În poză se vede şi mai clar cum găurile dintr-o conductă de alimentare cu apă au fost astupate cu bucăți de lemne.

„Poza asta e reală şi aşa este situaţia în Haţeg, Hunedoara….conductă Apa Prod…….ca în telenovele…..Bă nu fiţi nebuni…..poza asta nu e un trucaj..o puteţi vedea in Hateg”, a scris localnicul pe contul său de socializare.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

La scurt timp după ce a fost postată fotografia, reprezentanţii companiei ce furnizează apă în oraşul Haţeg au anunţat că, în perioada următoare, conducta va fi înlocuită.

Valoarea lucrărilor pentru un tronson de 580 de metri este de 145.000 de euro.

ÎNDRĂGITUL ACTOR A MURIT! CINE VA ÎNCASA TOATĂ AVEREA? ASTA DA SURPRIZĂ!

Compania a mai adăugat că lucrările vor începe în al treilea trimestru al acestui an.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`