Jaf la o sală de jocuri din Timișoara: Un bărbat a bătut cu bestialitate o angajată şi a fugit cu o sumă importantă de bani (VIDEO)

Jaf la o sală de jocuri din Timișoara: Un bărbat a bătut cu bestialitate o angajată şi a fugit cu o sumă importantă de bani (VIDEO)

Se înmulţesc jafurile în sălile de jocuri. Cel mai recent caz este din Timişoara. Un individ a intrat peste casiera unei săli de jocuri, a bătut-o cu pumnii, a pus-o la pământ, după care a fugit cu 22.000 de lei, bani sustraşi dintr-un sertar. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru tâlhărie, informează B1 TV.

Fără a-i păsa că sunt camere de supraveghere, individul se decide să dea lovitura. După o scurtă discuţie cu angajata sălii, bărbatul se năpusteşte cu pumnii asupra ei.

Femeia se baricadează în casieria sălii de jocuri. Nu scapă însă de agresor, care sparge uşa biroului cu o lovitură de picior.

PROFEȚII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNȚAT MĂCELUL! VINE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, FRAȚILOR

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acesta intră peste femeia de 27 de ani şi o obligă să îi dea banii dintr-un sertar, pe care tâlharul îi ascunde imediat sub haine.

Înainte de a pleca, bărbatul o încuie pe casieră într-una dintre camerele sălii de jocuri.

INCENDIAR! LOREDANA GROZA A ÎNTRECUT ORICE LIMITĂ! TOȚI AU ÎNLEMNIT CÂND S-AU UITAT LA SÂNII NĂRĂVAȘI! (GALERIE FOTO)

Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să îl identifice pe atacator. Are 48 de ani şi locuieşte foarte aproape de sala de jocuri. Potrivit martorilor, în momentul atacului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În prezent, bărbatul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! VIRUSUL UCIGAȘ VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

Acesta este al doilea caz de tâlhărie la o sală de jocuri, în Timişoara, din ultima perioadă. Procedând aproape identic, în luna septembrie, un individ a fugit cu 5.500 de lei de la o sală de jocuri din Complexul Studenţesc din oraş.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`