Ce şpăgi mai iau poliţiştii: Două centrale termice şi un boiler

Ce şpăgi mai iau poliţiştii: Două centrale termice şi un boiler

Constantin Cârje, ofiţer de poliţie judiciară de la Sectorul 3, a recunoscut în fața procurorilor DNA că a luat mită și a semnat deja un acord de recunoaștere a vinovăției.

Acesta, ofiţer la Poliţia Sectorului 3 Secţia Criminalitate Economică, a recunoscut că a primit foloase materiale de la administratorul unei societăţi comerciale. DNA l-a acuzat că, în 2016, ar fi cerut şi primit două centrale termice, un boiler, accesorii și bani.

„Constantin Cîrje, pe parcursul urmăririi penale, a consemnat suma de 34.895 lei în vederea confiscării speciale prin echivalent. Pretinderea şi primirea s-au făcut de către ofiţerul de poliţie în legătură cu atribuţiile sale serviciu, astfel încât acesta să dispună o soluţie favorabilă omului de afaceri într-un dosar de evaziune fiscală”, a transmis DNA, printr-un comunicat.

DNA precizează că acesta a declarat „expres“ că recunoaşte comiterea faptei și că este acord să primească o condamnare de 3 ani de închisoare, cu suspendarea executării sub supraveghere, pe durata unui termen de 3 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`