CORONAVIRUS | 17 români sunt pe vasul de croazieră aflat în carantină în largul coastelor Japoniei (VIDEO)

CORONAVIRUS | 17 români sunt pe vasul de croazieră aflat în carantină în largul coastelor Japoniei (VIDEO)

Alertă în cazul virusului ucigaș din China! 17 români s-ar afla pe nava de croazieră blocata în largul coastelor Japoniei. Românii sunt în carantină alături de alte 3.700 de persoane, după ce 10 pasageri au fost depistați cu coronavirus, informează B1 TV.

Românii nu au voie să părăsească nava „Diamond Princess” timp de două săptămâni. Aceștia sunt izolați alături de alte 3.700 de persoane, după ce 10 pasageri au fost depistați cu virusul ucigaș din China. 15 dintre cei 17 români sunt chiar membri ai echipajului, în timp ce ceilalți doi sunt pasageri.

În aceeași situație se află și alți 1.800 oameni, izolați pe un vas din Hong Kong. Asta dupa ce trei pasageri chinezi, care au călătorit pe acest vas în urmă cu câteva saptămâni, au fost testați pozitiv, iar acum mai multe persoane tuşesc şi au febră.

Bilanțul tragic al epidemiei a ajuns la aproape 600 de morți și 30.000 de îmbolnăviri. Zeci de noi decese au fost raportate în ultimele 24 de ore în provincia Hubei, acolo de unde a pornit epidemia.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`