Caz halucinant în România: Un bărbat de 59 de ani este acuzat că a făcut sex cu o cățelușă

Caz halucinant în România: Un bărbat de 59 de ani este acuzat că a făcut sex cu o cățelușă
Foto: Pixabay

Un bărbat de 59 de ani din comuna Luna, județul Cluj, este acuzat că a întreținut relații sexuale cu animalul de companie pe care îl deține. În acest sens, polițiștii ar fi fost solicitați chiar în momentul în care a fost prins în fapt.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare”, au anunțat polițiștii clujeni, potrivit Portal Cluj.ro.

Cercetările au fost continuate, polițiștii și reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj s-au deplasat la domiciliul bărbatului pentru a ridica patrupedul și a face verificări amănunțite.

„Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor. În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda. În cauză se continuă cercetările, polițiștii demarând cercetări pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută de Legea nr.205/2004”, au mai spus polițiștii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`