Liviu Dragnea face o nouă încercare de a scăpa de închisoare: Fostul lider PSD a depus încă două cereri de eliberare 

Liviu Dragnea face o nouă încercare de a scăpa de închisoare: Fostul lider PSD a depus încă două cereri de eliberare 
Foto: Inquam Photos / George Calin

UPDATE: Judecătorii de la Tribunalul București au respins solicitarea de recuzare a judecătorului care analizează contestația depusă de Liviu Dragnea, informează Știripesurse.ro.

Liviu Dragnea vrea cu înverșunare să fie liber așa că încearcă, din nou, să scape de pușcărie. Fostul șef al social-democraților a depus două noi solicitări, una la Instanța Supremă și cealaltă la Tribunalul Capitalei, prin care cere să fie eliberat. Potrivit unor surse, Dragnea invocă decizia CCR pe tema completurilor de trei judecători.

Liviu Dragnea a fost dus miercuri dimineață la Tribunalul București, unde instanța analizează contestația sa la executarea pedepsei de trei ani și șase luni pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul șef al PSD este apărat de Flavia Teodosiu, însă l-a angajat și pe avocatul Corneliu Popescu, fostul apărător al lui Adrian Năstase.

Noul avocat al lui Dragnea a formulat o cerere de recuzare a judecătorului din acest dosar.

Pe 21 ianuarie, completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație șio Justiție a respins recusrul în casație fosrmulat de fostul lider PSD și celelalte persoane condamnate în dosar. Decizia Curții Supreme este definitivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`