OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMÂNI, în doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTĂRÂREA!

OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMÂNI, în doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTĂRÂREA!

Atenție, români!

Ministerul Muncii și Protecției sociale a lansat un site care oferă informaţii şi documente despre toate cele 180 de servicii şi beneficii sociale, conform Huff.ro.

HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU SĂPTĂMÂNA 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE. MIHAI VOROPCHIEVICI FACE ANUNȚUL MULT AȘTEPTAT: ACEȘTI NATIVI DAU DE NOROC ȘI BANI!

Platforma a fost concepută pentru a facilita accesul cetățenilor la informații și documente specifice, potrivit reprezentanților ministerului.

LACRIMI PENTRU GABRIELA SZABO! A MURIT! DIN PĂCATE, MEDICII NU AU MAI PUTUT S-O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ…

Site-ul servicii.mmuncii.gov.ro a fost gândit astfel încât persoanele care au nevoie de informaţii despre un beneficiu sau serviciu public să poată găsi într-un singur loc date privind documentele necesare pentru depunerea dosarului, precum şi formularele aferente, informează MMPS într-un comunicat de presă.

SCANDAL MONSTRU ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY BAGĂ DIVORȚ! MEGHAN MARKLE, ÎN LACRIMI

În prezent, doar 39 din cele 180 de formulare aferente serviciilor şi beneficiilor sociale pot fi transmise prin mijloace electronice (email sau online), iar durata de completare a unui formular variază de la 5 până la peste 40 de minute, se menţionează în comunicat. Pentru 67 de servicii şi beneficii, cererile pentru depunerea dosarului trebuie scrise de mână.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`