Ai BANI de pe vremea lui Ceaușescu? TE VEI ÎMBOGĂȚI! Află cu CÂT se vinde pe INTERNET BANCNOTA de 100 de lei cu BĂLCESCU

Ai BANI de pe vremea lui Ceaușescu? TE VEI ÎMBOGĂȚI! Află cu CÂT se vinde pe INTERNET BANCNOTA de 100 de lei cu BĂLCESCU
sursa Foto: antena3.ro

Există mulți români care păstrează acasă bancnote vechi și o grămadă de alte obiecte vechi, unele chiar de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ URGIA: ”NE APROPIEM CU PAȘI REPEZI…”

Banii din perioada comunistă erau ca și astăzi, bancnote și monede. Bancnotele erau din hârtie, cea mai mică valoare având 10 lei, iar cea mai mare, 100 de lei. Monedele erau din metal (fier şi aluminiu), dar cele mai folosite erau cele de 25 de bani, 1 leu şi 5 lei, potrivit vocea.biz.

BOMBA ANULUI ÎN SHOWBIZ: CEA MAI SEXY CÂNTĂREAŢĂ DE MUZICĂ POPULARĂ, PRINSĂ ÎN FAPT CU SAXOFONISTUL! SOŢUL ARTISTEI A TURBAT CÂND A VĂZUT IMAGINILE DEOCHEATE (GALERIE FOTO)

Bancnota de 100 de lei avea imprimată pe faţă imaginea revoluţionarului Nicolae Bălcescu, iar pe verso, Ateneul Român.

CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY A AFLAT TOT DESPRE RELAȚIA LUI MEGHAN MARKLE! E DIVORȚUL ANULUI (GALERIE FOTO)

Oamenii care au acasă bancnote 100 de lei din perioada Republicii Socialiste România și nu mai vor să le păstreze, le pot vinde cu 30 de lei/2 bancnote. Mai scumpe sunt bancnotele de 50 de lei din timpul lui Ceaușescu, pe acestea putând să se obțină suma de 50 lei actuali/buc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`