TERIFIANT: Marele actor român A CLACAT! A ÎNCERCAT SĂ ÎŞI OMOARE SOŢIA în faţa Bisericii! A STRÂNS-O DE GÂT în faţa tuturor

TERIFIANT: Marele actor român A CLACAT! A ÎNCERCAT SĂ ÎŞI OMOARE SOŢIA în faţa Bisericii! A STRÂNS-O DE GÂT în faţa tuturor
Foto: pixabay.com

Un fost actor român a ajuns pe mâna poliției după ce a încercat să-și ucidă soția chiar în fața unei biserici.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI (GALERIE FOTO)

Este vorba despre Iulian Dumitrache, cândva actor al teatrului Fantasio din Constanța, care se află în plin proces de divorţ cu nevasta, pe numele acestuia existând un ordin de protecţie.

S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ URGIA: ”NE APROPIEM CU PAȘI REPEZI…”

După desfiinţarea instituţiei de cultură, fostul actor s-a apucat de masaj şi reflexoterapie.

CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY A AFLAT TOT DESPRE RELAȚIA LUI MEGHAN MARKLE! E DIVORȚUL ANULUI (GALERIE FOTO)

El şi-a atacat soţia chiar în faţa unei biserici, în timp ce aceasta ieşea de la slujbă. Femeia a apelat la ajutorul poliţiei, informază adevarul.ro.

„A fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de încălare a ordinului de protecţie. Între persoanele implicate au mai existat conflicte în urma cărora instanţa de judecată a emis până în prezent 3 ordine de protecţie. La parchetul de pe lângă judeţul Constanţa au fost înregistrate până în prezent 3 dosare penale, având acest obiect”, a declarat, pentru Ştirile Pro TV, Veronica Jalba, purtător de cuvânt al Parchetul judecătoriei Constanţa.

Agresiunea a avut loc pe 10 ianuarie, în timp ce soţia se afla la slujba religioasă, bărbatul s-a apropiat de ea, a luat-o cu mâna de după gât şi a insistat să vorbească cu aceasta.

Fiind refuzat, fostul actor a strâns-o din ce în ce mai tare de gât. În această situaţie a fost solicitată intervenţia poliţiştilor.

Un fost coleg de la teatru spune despre Iulian Dumitrache că „în ultimii ani, de fiecare dată când m-am întâlnit cu el, din nefericire l-am văzut mult prea apropiat de lumea aceasta a lui Bachus. Era un actor comic, era un prieten bun, nu l-am văzut niciodată cu ieşiri violente”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`