A MURIT bunica Ana: „Ne-a spus că vrea să meargă după Denisa, să aibă grijă de ea, acolo Sus, să o strângă în brațe!”

A MURIT bunica Ana: Ne-a spus că vrea să meargă după Denisa, să aibă grijă de ea, acolo Sus, să o strângă în brațe!

Bunica paternă a Denisei Răducu, regretata cântăreață de manele, s-a stins din viață. Bătrâna s-a îngrijit în mereu ca artista să aibă tot ce-și dorea și a sperat până în ultima clipă ca însănătoșirea nepoatei ei, pe care a crescut-o și a răsfățat-o cum a putut ea mai bine, să fie un vis realizabil.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! PROFEȚIA SE ADEVEREȘTE! URGIA VINE PESTE ROMÂNIA, FRAȚILOR (GALERIE FOTO)

Să fie sănătoasă, să se întoarcă acasă”, repeta, în permanență, bunica Ana, suferind cumplit din cauza bolii pe care o avea Denisa Răducu. Ținea la piept fotografia favorită cu neopoata ei și printre lacrimi, mărturisea că se roagă toată ziua pentru sănătatea nepoatei sale.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI (GALERIE FOTO)

Ieri, bunica Ana a decedat după ce a suferit cumplit după dispariția celebrei cântăreațe de manele, pentru care a făcut toate sacrificile de care a fost în stare pentru a o ști pe Denisa fericită.

S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ URGIA: ”NE APROPIEM CU PAȘI REPEZI…”

Bunica Ana s-a dus după Denisa, o iubea prea mult. Niciodată nu s-a împăcat cu gândul că Denisa nu mai este printre noi. O plângea în fiecare zi, s-a stins de dorul ei… Era bătrână, nu bolea, dar se sfârșea văzând cu ochii… Ne-a și spus, ultima oară când am văzut-o că vrea să meargă după Denisa, să aibă grijă de ea, acolo Sus, să o strângă în brațe”, a declarat Florian, cumnatul regretatei artiste pentru substanțial.ro.

Tot Florin a dezvăluit să că bunica Ana era optimistă chiar și când Denisa Manelista ajunsese în ultima fază a bolii. „Când o vedea pe Denisa, deși săraca de ea era măcinată de boală, bunica Ana îi spunea că e frumoasă, că se va face bine, că la câte rugăciuni spunea zi de zi nu are cum să nu o salveze Dumnezeu. Când a murit Denisa, a plâns fără încetare săptămâni la rând, s-a simțit trădată în rugăciunile ei. Nu s-a împăcat niciodată cu ideea că fetița pe care a crescut-o nu mai este, spunea că e un adevărat blestem”, a mai spus Florian, cumnatul Denisei Răducu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`