Descoperire revoluționară în lumea medicală! A fost descoperită celula care ucide toate tipurile de cancer

Descoperire revoluționară în lumea medicală! A fost descoperită celula care ucide toate tipurile de cancer

Descoperire revoluționară în lumea medicală! Cercetătorii de la Universitatea Cardiff au descoperit o celulă în sistemul nostru imunitar care ar putea sta la baza unui tratament universal împotriva cancerului.

Aceștia analizau sângele de la o bancă de sânge din Ţara Galilor, Marea Britanie, în căutarea de celule imune care ar putea lupta împotriva bacteriilor, atunci când au găsit un tip complet nou de celule T.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! PROFEȚIA SE ADEVEREȘTE! URGIA VINE PESTE ROMÂNIA, FRAȚILOR (GALERIE FOTO)

Acea nouă celulă imună poartă un receptor care nu a fost văzut niciodată, care acţionează ca un cârlig de prindere, se ataşază de majoritatea celulelor canceroase umane, în timp ce ignoră celulele sănătoase.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI (GALERIE FOTO)

În studiile de laborator, s-a arătat că celulele imune echipate cu noul receptor ucid cancerul pulmonar, al pielii, sângelui, colonului, sânului, oaselor, prostatei, ovarului, rinichilor şi colului uterin.

„Celulele descoperite pot să identifice un anumit tip de proteină care este specific tuturor tipurilor de cancer. Aceasta este noutatea, practic.

Celulele canceroase transmit un semnal, apare o tulburare de metabolism care este recunoscută această proteină MR1, care la rândul ei este recunoscută de receptorul exprimat de celula T. Acesta este mecanismul prin care este identificată celula malignă și apoi distrusă”, a spus medicul Silvia Coman la Digi24.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN A RECUNOSCUT TOT DESPRE RELAȚIA BOMBĂ! FUEGO E ULUIT! I-A LUAT MÂNA ȘI… (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`