ROMÂNII VOR PRIMI BANI ÎN PLUS! Veste bună de la STAT: SE MĂRESC SALARIILE pentru această categorie

ROMÂNII VOR PRIMI BANI ÎN PLUS! Veste bună de la STAT: SE MĂRESC SALARIILE pentru această categorie

VESTE ŞOC pentru români! Salariile unei anumite categorii de bugetari se vor mări cu140 de euro pe zi, după cum relatează Mainnews.ro.

CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY A AFLAT TOT DESPRE RELAȚIA LUI MEGHAN MARKLE! E DIVORȚUL ANULUI (GALERIE FOTO)

Ministerul Afacerilor Interne împreună cu Ministerul Apărării Naţionale au iniţiat o hotărâre de Guvern prin care să ofere diurne unei anumite categorii de bugetari. Este vorba despre jandarmii, militarii şi poliţiştii români care desfăşoară misiuni în afara ţării. Prin această lege, sumele pe care românii leprimesc vor ajunge la valoarea banilor de care beneficiază în prezent personalul statelor aliate României, potrivit sursei citate anterior.

LACRIMI PENTRU MONICA TATOIU! A FĂCUT GESTUL EXTREM! VESTEA DESPRE SINUCIDERE A CĂZUT CA UN TRĂSNET (GALERIE FOTO)

În urma acestei decizii, militarii, jandarmii şi poliţiştii români ce desfăşoară misiuni în afara ţării vor primi o diurnă de 140 de euro pe zi.„Diurna personalului care participă la misiuni și operații în afara teritoriului național va fi de până la 140 euro/zi/persoană, în raport cu gradul de risc existent în zona de desfășurare a misiunilor sau operațiilor”, relatează un comunicat de presă al MAI, citat de către Mainnews.ro.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! PROFEȚIA SE ADEVEREȘTE! URGIA VINE PESTE ROMÂNIA, FRAȚILOR (GALERIE FOTO)

Mai mult decât atât, în cazul în care nu sunt respectate drepturile militarilor, jandarmilor sau poliţiştilor români, statul român este cel care va acorda respectarea drepturilor, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`