Adevărul despre fructul dragonului. Ce nu ştiai despre el…

Adevărul despre fructul dragonului. Ce nu ştiai despre el...
Foto: Pixabay

Pitaya, cunoscut sub numele de fructul dragonului, este un aliment originar din Mexic, foarte popular în centrul şi sudul Americii, dar şi în Asia.

S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ URGIA: ”NE APROPIEM CU PAȘI REPEZI…”

Acesta se dezvoltă în mai multe tipuri de cactuși, care dețin flori mari, parfumate, dar care înfloresc doar noaptea, în lume, existând trei tipuri de fructul dragonului, respectiv cu coajă și pulpă roșie; cu coajă roșie și pulpă albă; cu coajă galbenă și pulpa albă.

BOMBA ANULUI ÎN SHOWBIZ: CEA MAI SEXY CÂNTĂREAŢĂ DE MUZICĂ POPULARĂ, PRINSĂ ÎN FAPT CU SAXOFONISTUL! SOŢUL ARTISTEI A TURBAT CÂND A VĂZUT IMAGINILE DEOCHEATE (GALERIE FOTO)

Fructul exotic cu coajă roșie și pulpă roșie este considerat cel mai gustos.

CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY A AFLAT TOT DESPRE RELAȚIA LUI MEGHAN MARKLE! E DIVORȚUL ANULUI (GALERIE FOTO)

Fructul este foarte indicat persoanelor ce doresc să slăbească sau să-și mențină greutatea actuală, deoarece este foarte sărac în calorii, nu deține grăsimi saturate și nici colesterol. Nutriționiștii spun că o portie de 100 g de pitaya contine 60 de calorii, potrivit stirilekanald.ro.

Mai mult, fructul dragonului este bogat în vitamina C, întărește sistemul imunitar previne astmul bronșic și are, de asemenea, capacitatea de a vindeca rănile și vânătăile.

Un alt beneficiu al consumului acestuia este că previne cancerul de prostată și diabetul zaharat, hidratează pielea în cazul în care doriți să-l folosiți ca și mască hidratantă făcută acasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`