Prințul Harry și Meghan de Sussex nu vor mai putea folosi titula de „Alteța sa regală”. Ce nume de familie vor purta de acum încolo

Prințul Harry și Meghan de Sussex nu vor mai putea folosi titula de „Alteța sa regală”. Ce nume de familie vor purta de acum încolo

Prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan de Sussex, au renunțat la îndatoririle princiare și nu vor mai putea folosi titulatura de „Alteța sa regală”, astfel că, în acest context, lumea se întreabă ce denumiri se vor utiliza de acum încolo.

MEGA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DEZBRĂCATĂ COMPLET: ȘI-A MÂNGÂIATZONELE INTIME ȘI A INTRAT ÎN… (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Cuplul are posibilitatea de a folosi „Sussex” drept nume de familie, denumire care le era dată de Regina Elizabeta a II-a, în 2018, în ziua nunții. De altfel, fratele lui Harry, Prințul William, și soția sa, Kate Middleton, le-au oferit copiilor lor titulatura ducatului lor, respectiv „Cambridge”.

O altă posibilitate ar fi „Moutbatten-Windsor”. Sintagama provine de la numele mijlociu al Prințului Filip (Mountbatten) și de labuniculReginei Elizabeta a II-a, Regele George al 5-lea, care fusese intitulat după Castelul Windsor în 1917.

Mama lui Harry, Diana, Prințesa de Wales și-a pierdut titlul de „Alteța sa regală” în 1996. Ea primise acest nume odată cu mariajul, astfel că acesta i-a fost luat înapoi după divorțul de Prințul Charles.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`