Traian Băsescu a cumpărat prima mașină produsă de uzinele Ford la Craiova

Traian Băsescu a cumpărat prima mașină produsă de uzinele Ford la Craiova

Traian Băsescu a declarat, luni, la sfârșitul vizitei de la uzinele Ford de la Craiova, că dorește să fie primul care să cumpere o mașină fabricată acolo, lucru pe care l-a și făcut, el achiziționând un Ford B-MAX roșu.

În cadrul conferinței de după vizită el și-a afirmat convingerea că orașul va deveni unul de top pentru industria automobilistică.

„Probabil că în cel mai scurt timp Craiova va fi așezată pe piața tehnologiei de top în industria automobilului, iar forța de muncă din România s-a putut adapta la producția unui automobil de asemenea performanțe este proba că  românii pot orice atunci când vor și atunci când sunt bine conduși de managementul lor,”
a declarat Băsescu.

Președintele le-a mulțumit, de asemenea, celor care sunt salariați la Ford.

„Faptul că într-o perioadă de criză o companie de talia Ford nu a abandonat proiectul de la Craiova este, dacă vreți, cea mai mare carte de vizită cu privire la încrederea pe care investitorii străini merită să o aiba în România și în români,”
a spus acesta.

Traian Băsescu, declarații după vizita la uzinele Ford de la Craiova

Embed: " />
 
Președintele Băsescu a cumpărat primul Ford produs la Craiova

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:37 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter