Rareș Bogdan anunță o „rafală întreagă” de măsuri: „Noi avem câteva promisiuni în 2019 de la care nu ne abatem” / „Guvernul e sub asediu de fake news”

Rareș Bogdan anunță o „rafală întreagă” de măsuri: „Noi avem câteva promisiuni în 2019 de la care nu ne abatem” / „Guvernul e sub asediu de fake news”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și liderul delegației române din PPE, a anunțat „o rafală întreagă de asumări și ordonanțe de urgență” pentru perioada următoare, dar a precizat că premierul Orban va fi cel care va prezenta calendarul, potrivit G4Media.ro.

„Pașii îi va spune președintele partidului, premierul. Vom folosi toate mijloacele constituționale. Atât ordonanțe de urgență, cât și asumări. Veți vedea o rafală întreagă, veți vedea că intrăm într-o luptă totală. Guvernul e sub asediu de fake news. PSD are instituții media puternice care torpilează PNL și Guvernul României cu știri false”, a declarat Rareș Bogdan.

Eurodeputatul a mai precizat că PNL pregătește „un calendar pe care o să-l anunțe premierul Ludovic Orban”.

„Nu e doar o declarație. Atât premierul cât și președintele își doresc anticipate. Noi avem câteva promisiuni în 2019 de la care nu ne abatem: desființarea secției speciale, două tururi, pensii speciale și o mulțime de alte măsuri. În total sunt vreo 22. Nu ne abatem de la nici una”, a adăugat Rareș Bogdan.

Întrebat cine ar trebui să fie premierul României după alegerile anticipate, Rareș Bogdan a răspuns: „PNL a ales prin Consiliul Național al partidului drept candidat de premier pe președintele partidului ca premier al României, acum și pe viitor. El este acum la acest istoric al PNL alegerea noastră. Orice altceva sunt speculații. Nici Raluca Turcan, nici Dan Motreanu, nici Robert Sighartău, nici Rareș Bogdan, nu sunt discutate”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul
12:45 - Alexandru Dimitriu îl acuză pe Piedone de abuz în serviciu la Primăria Sectorului 5: „100 de milioane de lei sunt date prin achiziții directe” (VIDEO)
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie
11:57 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Bătălia pentru Ucraina este pentru viitorul Europei. Este esențial să susținem Ucraina, Republica Moldova (VIDEO)
11:50 - Producătorul Blade Runner 2049 îl dă în judecată pe Musk pentru imaginile cu Robotaxi