Noi imagini cu avionul ucrainean doborât în Iran. A fost lovit de două rachete în 23 de secunde (VIDEO)

Noi imagini cu avionul ucrainean doborât în Iran. A fost lovit de două rachete în 23 de secunde (VIDEO)

O a doua înregistrare vine să răspundă întrebărilor legate de circumstanţele doborârii avionului de pasageri ucrainean de către rachetele lansate de armata iraniană. Cotidianul New York Times a publicat un videoclip care arată că două rachete, lansate la distanță de aproximativ 23 de secunde, au lovit avionul ucrainean în Iran pe 8 ianuarie, informează B1 TV.
Imaginile au fost surprinse de o cameră de securitate.

Cele două rachete au fost lansate de la o bază militară iraniană aflată la aproximativ 12 kilometri de avion.

Noul clip vine să răspundă întrebărilor cu privire la motivul pentru care transmițătorul avionului a încetat să mai funcționeze, cu câteva secunde înainte să fie lovit de a doua rachetă.

Noi imagini cu avionul ucrainean doborât în Iran. A fost lovit de două rachete în 23 de secunde

ȘOCANT! ULTIMA IMAGINE CU CRISTINA ȚOPESCU ÎN VIAȚĂ! CUM A APĂRUT… (FOTO)

Înregistrarea arată că o primă rachetă a dezafectat transmițătorul, înainte ca aeronava să fie lovită de a doua rachetă, care poate fi fi văzută, cu aproximativ 23 de secunde mai târziu.

Niciuna dintre cele două lovituri nu au doborât avionul.

Înregistrarea nouă arată că avionul în flăcări a continuat să zboare, îndreptându-se spre aeroportul internațional Teheran.

Cu câteva minute mai târziu, aeronava a explodat și s-a prăbușit.

ARSENIE BOCA ANUNȚĂ APOCALIPSA! SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE! E FĂRĂ SCĂPARE

O analiză anterioară a Times a confirmat ceea ce Iranul a recunoscut ulterior, şi anume respectiv că o rachetă iraniană a lovit avionul.

De asemenea, autorul articolului ajunsese la concluzia că transmițătorul a încetat să funcționeze înainte ca racheta să lovească avionul.

Iranul a recunoscut sâmbătă că a doborât miercuri aeronava ucraineană, însă a precizat că nu s-a şitut că este vorba de un avion de pasageri.

Anterior, autorităţile de la Teheran negaseră vehement că aeronava ar fi fost doborâtă de una dintre rachetele sale.

DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANĂ ÎN LACRIMI! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA! DIN PĂCATE…

Totodată, persoana care a postat online prima înregistrare în care apar imaginile cu racheta care loveşte avionul ucrainean a fost arestată.

Acest act demonstrează faptul că autorităţile iraniene au acceptat să îşi recunoască vinovăţia doar sub presiunea comunităţii internaţionale şi că regretele exprimate ulterior sunt nesincere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`