Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu să desființeze CEX-ul PSD: „A rămas ideea că e ăla al lui Dragnea, unde dă oameni afară și unde ia decizii proaste” (VIDEO)

Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu să desființeze CEX-ul PSD: „A rămas ideea că e ăla al lui Dragnea, unde dă oameni afară și unde ia decizii proaste” (VIDEO)

Victor Ponta susține că i-a transmis lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, să desființeze Comitetul Executiv Național, pentru că adunarea politică de la vârful social-democraților a rămas cu imaginea că e „al lui Dragnea, unde dă oameni afară și unde ia decizii proaste”.

„I-am spus așa, mai în glumă, mai în serios, domnului Ciolacu, că eu în locul lui aș desființa CEX-ul. Ideea de CEX a rămas «domne, CEX-ul e ăla al lui Dragnea, unde dă oameni afară și unde ia decizii proaste». Să se numească altfel. Trebuie schimbat tot”, a afirmat Victor Ponta, luni seară, în direct pe B1 TV, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

El a vorbit și despre posibilele schimbări de la vârful PSD, în condițiile în care formațiunea se reunește, marți, pentru un CEX, care vizează modificări ale statutului. Fostul premier a vorbit și despre câțiva dintre foștii colegi, ce ar putea primi noi atribuții în partid odată cu reuniunea social-democrată de mâine.

„Amândoi (n.r. – Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu) sunt doi oameni raționali, dar pe amândoi poate să-i strice anturajul. Am un respect pentru inteligența lui Vasile Dâncu. E unul dintre oamenii deștepți. Nu sunt deloc încântat de aptitudinile lui politice și știe chestia asta. E un om deștept, acesta este un lucru important, că tot a zis Manda că nu mai propun proști. O prostie mai mare decât să zici «știți, până acum am pus proști, dar de acum vă promitem că tot noi, care am pus proștii, nu mai punem proști», ceva mai groaznic nu cred că se poate imagina”, a adăugat Ponta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`