TRAGEDIA MOMENTULUI! Ne-a părăsit și Nicolae Lupașcu! Românii sunt în lacrimi

TRAGEDIA MOMENTULUI! Ne-a părăsit și Nicolae Lupașcu! Românii sunt în lacrimi

Nicolae Lupașcu, doctorul în științe economice, om cu merite deosebite în învățământul superior din Republica Moldova, a murit la vârsta de 46 de ani.

REPEDE CLICK AICI – PRIMELE IMAGINI NECENZURATE CU CLEOPATRA STRATAN GOALĂ PUȘCĂ! SÂNII PUR ȘI SIMPLU I-AU EXPLODAT! TATĂL EI E NEGRU DE FURIE! (GALERIE FOTO)

Originar din satul Igești, localnicilor le vine greu să vorbească la trecut despre Nicolae Lupașcu, relatează Libertatea cuvântului.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! VESTEA DESPRE NICULINA STOICAN A CĂZUT CA UN TRĂSNET. VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ…

„Am copilărit împreună, la Igești, și știu cât de grea a fost calea lui spre realizările minunate pe care le-a avut, își aduce aminte cu durere în suflet domnul Anatolie. Erau în familie patru copii, iar tatăl i-a părăsit. Mama i-a crescut singură, fiind ajutată de Nicolae, căci el era fratele mai mare. Și toți au fost dați în rând cu lumea.

DOLIU LA KANAL D! S-A STINS DIN VIAȚĂ! ANDREEA MANTEA, CONDOLEANȚE

Nicolae a absolvit Școala medie nr. 1 din Ciudei cu medalie de aur și a plecat la studii în Moldova, acolo a devenit om de știință și profesor la Universitate. Se interesa foarte mult de viața comunității noastre. Ultima dată a fost în sat astă toamnă, când a fost încheiată asfaltarea drumului între Ciudei și Igești și a făcut primii pași pe el”, a declarat primarul Comunității teritorial unite Ciudei, Anatolie Pițul.

FANII LUI FUEGO SUNT ÎN LACRIMI! ANUNȚUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE

Urmăriți B1TV.ro și pe
`