Acest lucru nu trebuie să lipsească din bradul de Crăciun dacă îți dorești noroc și un an prosper

Acest lucru nu trebuie să lipsească din bradul de Crăciun dacă îți dorești noroc și un an prosper

Ziua de Crăciun este una dintre cele mai așteptate zile din an. Tradiția spune că în seara zilei de 24 decembrie se împodobește bradul, iar copiii îl așteaptă cuminți pe Moș Crăciun.

ASTA E PREA DE TOT! LOREDANA GROZA, NOI IMAGINI DE INFARCT CU SÂNII LA VEDERE! DOAMNE, CUM A PUTUT SĂ APARĂ ÎN DIRECT (GALERIE FOTO-VIDEO)

Din bătrâni se spune că, dacă vrei să ai noroc tot anul care vine trebuie să pui în brad obligatoriu steaua din vârf și un glob roșu. Se spune că steaua aduce noroc și duce la îndeplinirea dorințelor în anul care vine, iar globul roșu ține departe spiritele rele.

DEZMĂȚ TOTAL CU CLEOPATRA STRATAN! APARIȚIE BOMBĂ FĂRĂ HAINE! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

De asemenea, pune o crenguță mică de busuioc printre crengile bradului. Astfel vei fi ferit tot anul de necazuri și vei avea un an mult mai prosper și mai bogat decât cel care a trecut, potrivit cezicelumea.ro

BOMBĂ! OANA ROMAN A RUPT TĂCEREA DESPRE TOT CE A ÎNDURAT! A FOST, PUR ȘI SIMPLU, CĂLCATĂ ÎN PICIOARE, DAR NU A SPUS NICIODATĂ NIMIC (GALERIE FOTO)

În România bradul de Crăciun a fost împodobit pentru prima dată în palatul regelui Carol I de Hohenzollern, în anul 1866, iar de atunci românii au preluat această tradiție. La începuri, bradul era împodobit cu fructe, flori de hârtie sau biscuiți. Pe măsură ce anii au trecut, bradul a început să fie împodobit cu globuleței, beteală, bomboane de ciocolată sau instalații luminoase.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`