Idei de cadouri pentru copii – cum le alegi pe cele mai potrivite

Idei de cadouri pentru copii - cum le alegi pe cele mai potrivite
Foto: pexels.com

Copiii au crescut și nu mai știi ce cadouri să le faci? Jucăriile, articolele vestimentare și încălțămintea rămân în continuare variante pe care le poți alege. Pentru că micuții cresc rapid, vor avea nevoie de haine noi și de încălțăminte, în modele haioase, de care se vor bucura.

Un echipament sportiv

Dacă cei mici fac un sport, nu ezita să le cumperi un echipament sportiv potrivit cu pasiunile lor. Indiferent dacă alegi un costum de fotbal, de balet sau de gimnastică, acestea le vor fi extrem de utile copiilor. La fel de potrivite sunt și accesoriile, precum o rachetă de tenis sau o minge de fotbal.

Un atlas geografic

Pentru a-i pregăti pe copii de școală, le poți face cadou un atlas geografic sau un glob pământesc. Aceste obiecte nu trebuie să lipsească din camera copiilor, deoarece îi ajută să afle informații noi despre țări și orașe. Joacă-te alături de cei mici și învață-i cel puțin o informație inedită despre fiecare țară în parte.

Un album foto

Copiii adoră să se uite pe albume cu poze, să retrăiască momente frumoase și să-și revadă prieteni sau colegi de școală. De aceea, le poți dărui albume foto, unde să păstreze fiecare amintire din vacanțe sau de la școală.

Un puzzle

Jocurile puzzle reprezintă cadourile ideale pentru copii, deoarece contribuie la dezvoltarea abilităților motrice fine și la îmbunătățirea coordonării dintre mână și ochi. Tot cu ajutorul unui puzzle, copiii pot învăța cum să identifice și să recunoască obiectele, formele și culorilor. În plus, este un joc distractiv, menit să capteze atenția celor mici.

Cărți educative

Oferă copiilor enciclopedii potrivite vârstei lor, cărți istorice cu imagini care să-i atragă și nu uita de clasicele cărți cu povești, care să-i introducă într-o lume de basm. Citește alături de ei în fiecare seară, pentru a le stârni curiozitatea și pasiunea pentru lectură.

Haine și încălțăminte

O pereche de pantofi sau de ghete, un pulover sau o bluză frumoasă vor fi mereu un cadou apreciat și extrem de util, mai ales acum, când micuții cresc foarte repede și toate hainele le rămân mici. Găsești încălțăminte pentru copii aici, de unde poți alege produsele potrivite, în funcție de culoare și design, pentru orice anotimp.

De asemenea, copiii vor fi încântați să primească stickere, cu ajutorul cărora să-și decoreze camera sau jurnale cu cheiță, unde își pot scrie gândurile și dorințele, fiind un cadou ideal pentru școlari.

Dacă vei alege câteva dintre aceste idei de cadouri, cu siguranță micuțul tău va fi încântat să găsească sub brad un produs de care se va putea bucura mult timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`