Marcel Ciolacu, întrebat de o alianță cu liberalii: „Nu exclud un proiect național comun cu PNL / Klaus Iohannis e și președintele meu”

Marcel Ciolacu, întrebat de o alianță cu liberalii: Nu exclud un proiect național comun cu PNL / Klaus Iohannis e și președintele meu
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

PSD afișează o schimbare vădită de atitudine după pierderea categorică a alegerilor prezidențiale. Noul președinte interimar al formațiunii, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri chiar că nu exclude să lucreze alături de marii rivali din PNL pentru proiecte naționale comune.

„O alianță nu, dar nu exclud un proiect național comun cu PNL. Lucrul acesta ar trebui să vină de la marii jucători sau lideri politici ori de la președintele României. Președintele, aflându-se și la al doilea mandat, este posibil să vină cu un proiect național la care, indiferent dacă te afli în opoziție sau la putere, liderii politici să susțină acel proiect național”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DCNews.

Acesta s-a arătat dispus să lucreze și cu președintele Klaus Iohannis.

„Președintele României e și președintele meu!”, a subliniat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimară a PSD imediat după turul 2 al alegerilor prezidențiale după demisia Vioricăi Dăncilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`