Fost șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, arestat preventiv. Gelu Oltean, acuzat de trafic de droguri

Fost șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, arestat preventiv. Gelu Oltean, acuzat de trafic de droguri
Foto:InquamPhotos / Liviu Florin Albei

UPDATE: Tribunalul Brașov a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gelu Oltean, Vanessa Youness și Thomas Lishman, informează G4Media.

Procurorii DIICOT l-au reținut pe Gelu Oltean pentru un presupus trafic de droguri. Ei au cerut deja instanței arestarea preventivă a fostului șef al Direcției de protecție internă (fostul serviciu secret al Ministerului de Interne), informează G4Media, care citează mai multe surse.

Au mai fost reținuți Vanessa Youness, fondatoarea clinicii de wellness Youness Clinic și partenera de viață a lui Oltean, și englezul Thomas Lishman, ”șamanul” clinicii.

Procurorii susțin că în clinica respectivă, în cadrul unor așa-zise tratamente, pacienților li s-ar fi dat spre consum o substanță considerată drog.

De altfel, Gelu Oltean vorbea într-un interviu din 25 februarie 2019 despre această substanță, numită ”Ayahuasca”, despre care susținea că ”este un tratament de purificare a sufletului, a minții și a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`