14.000 de oi moarte încă se află pe nava scufundată în Portul Midia. „Se pot dezvolta culturi bacteriene de tip antrax” (VIDEO)

14.000 de oi moarte încă se află pe nava scufundată în Portul Midia. „Se pot dezvolta culturi bacteriene de tip antrax” (VIDEO)

Deși au trecut trei săptămâni de la dezastrul din Portul Midia, 14.000 de oi moarte sunt încă pe navă, informează B1 TV. Autorităţile susţin că în zona navei Queen Hind se fac doar monitorizări până când se va afla ce companie va interveni pentru scoaterea animalelor.

Abia săptămâna viitoare se va decide compania care va lua vaporul, după cum anunță autoritățile. De asemenea, urmează să fie aleasă şi firma care va repune vaporul pe linia de plutire.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

PROFEȚIE ÎNGRIJORĂTOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNȚ CUMPLIT PENTRU ROMÂNI! ”O EXPLOZIE URIAȘĂ…”

Operaţiunile se vor face din banii statului român, iar suma ar trebui ulterior recuperată de la firma de asigurări sau de la armator. Deocamdată, primul pas este licitaţia.

Autorităţile române merg din ce în ce mai mult pe o eroare umană în cazul scufundării navei Queen Hind din Portul Midia.

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! „FRAȚILOR, VA FI VĂRSARE DE SÂNGE”! SE VA ÎNTÂMPLA DE SĂRBĂTORI

„Felicit autoritățile care patrulează și culeg cadavrele care pot ajunge pe țărm. Pe orice cadavru se pot dezvolta culturi bacteriene, inclusiv și cele de tip antrax, care ar putea reprezenta o amenințare pentru sănătatea publică. Mă îndoiesc că pot fi scoase foarte ușor. E riscant și dificil și cu niște costuri destul de mari”, a declarat, pentru Digi24, biologul Răzvan Popescu Mireceni.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`