Alertă meteo! SCHIMBARE TOTALĂ a vremii în România! Vezi care vor fi cele mai afectate județe!

Alertă meteo! SCHIMBARE TOTALĂ a vremii în România! Vezi care vor fi cele mai afectate județe!

Spre sfârșitul săptămânii, meteorologii anunță ninsori semnificative şi un strat consistent de zăpadă în zona montană.

CĂTĂLIN BOTEZATU, PRINS CU FOSTA LUI PIȚURCĂ! POZELE FIERBINȚI AU AJUNS PE INTERNET! ”SĂRUTĂ CEL MAI BINE DE PE PLANETĂ” (FOTO)

ANM a emis o atenţionare Cod galben de viscol pentru zona montană înaltă din 12 judeţe şi depunere de strat consistent de zăpadă, valabilă până sâmbătă, ora 10:00, informează Agerpres.

În zilele următoare, în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, va ninge şi vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70 -80 km/h.

S-A AFLAT ABIA ACUM! CORNEL GALEȘ O UMILEA ÎN ULTIMUL HAL PE ILEANA CIUCULETE! ARTISTA A TRĂIT SUB TEROARE ÎN TIMPUL CĂSNICIEI! IMAGINI DE COȘMAR

Se anunță o ninsoare viscolită, iar vizibilitatea va scădea semnificativ. De asemnea, stratul de zăpadă nou depus va fi unul consistent.

Județele vizate de atenționare sunt Covasna, Prahova, Braşov, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Alba, Hunedoara, Gorj, Caraş-Severin şi Mehedinţi.
ANM precizează că în nordul Olteniei şi al Munteniei temporar va ploua, iar în intervalul menţionat se vor acumula cantităţi de apă de 20 -25 l/mp şi, izolat, 30 l/mp.

ȘOCANT! DETALII DESPRE INCINERAREA MONICĂI TATOIU! DETALII ULUITOARE

În Bucureşti, vineri sunt semne de ploaie și se va intensifica vântul, iar la începutul zilei va fi din nou ceaţa.

Sâmbătă vremea va rămâne închisă în general, cu o maximă de 6 grade, dar dumincă mai scad şansele de ploaie şi se va semnala o încălzire ușoară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`