SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA! Scene HORROR la o creșă de stat: Un copilaș de doi ani a fost UMPLUT DE VÂNĂTĂI, chiar în prima lui zi acolo (IMAGINI GREU DE PRIVIT)

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA! Scene HORROR la o creșă de stat: Un copilaș de doi ani a fost UMPLUT DE VÂNĂTĂI, chiar în prima lui zi acolo (IMAGINI GREU DE PRIVIT)
Foto: pixabay.com

Scene de groază s-au petrecut la o creșă de stat din Cluj-Napoca.

GABRIELA CRISTEA RUPE TĂCEREA DESPRE NOUA SARCINĂ! ”AM SIMȚIT NEVOIA SĂ FAC PUBLIC ACEST MESAJ…”

Mama unui copil de un an şi nouă luni susţine că băieţelul ar fi fost agresat de o asistentă.

ȘOCANT! DETALII DESPRE INCINERAREA MONICĂI TATOIU! DETALII ULUITOARE

Acasă, părinţii au descoperit vânătăile şi zgârieturile pe corpul copilului, le-au fotografiat ca probă şi l-au dus pe băieţel la spital pentru investigaţii, relatează stirileprotv.ro.

CĂTĂLIN BOTEZATU, PRINS CU FOSTA LUI PIȚURCĂ! POZELE FIERBINȚI AU AJUNS PE INTERNET! ”SĂRUTĂ CEL MAI BINE DE PE PLANETĂ” (FOTO)

Apoi au anunţat poliţia care a deschis o anchetă. În paralel, şi Centrul bugetar de creşe a declanşat o investigaţie.

Momentan, angajata acuzată nu mai are contact cu cei mici.

Luni dimineaţă, băieţelul de un an şi nouă luni a fost lăsat de către părinţi la creşă pentru prima dată.

La prânz, când amândoi s-au întors să îşi ia copilul acasă, au rămas şocaţi: acesta avea zgârieturi pe gât şi pe mânuţe şi era plin de vânătăi.

(Foto: Pro TV)

„Am ajuns acasă şi am zis totuşi să îl verific să văd dacă mai e ceva pe corp şi să îl schimb să îl pregătesc de nani şi am văzut urma asta, care mi-am dat seama că a fost ţinut cu forţa de mână, asta iară nu avea cum să fie provocată de o jucărie, vedeţi?! Zgârietură, la coloană din nou, avea trei puncte tare ciudate, aşa şi pe mâna asta la fel, simetric şi din faţă şi din spate avea vânătăi. Probabil a fost prins cu forţa”, spune mama copilului.

Iniţial, conducerea creşei le-a spus părinţilor că băieţelul s-ar fi lovit după ce s-a trântit singur pe jos, însă mama spune că a aflat apoi de la îngrijitoare că asistenta l-ar fi agresat pe cel mic pentru că nu a vrut să stea pe oliţă.

Speriaţi, părinţii l-au dus pe copil la spital pentru investigaţii.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`