S-A TERMINAT: Din această seară, JURAȚII de la Vocea României NU mai pot face asta! Ce se întâmplă cu emisiunea

S-A TERMINAT: Din această seară, JURAȚII de la Vocea României NU mai pot face asta! Ce se întâmplă cu emisiunea

La Vocea României de astăzi, 6 decembrie, de la ora 20:30, fiecare antrenor își va prezenta cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul își va vota favoriții. De acum, antrenorii nu mai pot alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României stă numai în mâinile publicului.
MĂRTURISIRI ȘOCANTE DESPRE CONSUMUL DE DROGURI! CĂTĂLIN BOTEZATU NU SE MAI ASCUNDE! A FOST PRINS CU BAGAJUL PLIN LA AEROPORT (GALERIE FOTO)

Elena Ilie, Renee Santana, Andi Țolea, Amanda Aprotosoaei, Jasmina Răsădean, Bogdan Dumitraș, Gabriel Bîscoveanu, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan, Oana și Răzvan Ailoae, Elena Bozian și Adriana Simionescu sunt cei 12 concurenți care vor lupta pentru a-i convinge pe telespectatori că merită voturile lor, fiecare dorind să impresioneze prin interpretările unice pe care le-au pregătit.

DRAMĂ TOTALĂ ÎN TELEVIZIUNE! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE TEO TRANDAFIR! BOALA CUMPLITĂ A FĂCUT RAVAGII (GALERIE FOTO)

Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu au lucrat alături de elevii lor și au pregătit cu aceștia momente speciale care să-i suprindă pe cei de acasă. Înainte de prima ediție live, Tudor Chirilă promite spectacol: ”Va veni un pic mai mult decât voce prin voce. Va veni un pic mai mult decât show prin show”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`