Rareș Bogdan, după avariile în lanț ale RADET: ‘Cum e posibil, doamna Firea, să nu aibă oamenii din București căldură și apă caldă de trei săptămâni? În schimb, vă lăudați cu cel mai mare târg de Crăciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro’

Rareș Bogdan, după avariile în lanț ale RADET: 'Cum e posibil, doamna Firea, să nu aibă oamenii din București căldură și apă caldă de trei săptămâni? În schimb, vă lăudați cu cel mai mare târg de Crăciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro'

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan îi cere socoteală primarului general Gabriela Firea, după ce mii de bucureșteni stau în frig și fără apă caldă din cauza avariilor RADET.

„Ce-i porcăria asta, doamna Firea? Cum e posibil să nu aibă oamenii din București căldură și apă caldă de trei săptămâni?? Mai rămâne să le tăiați curentul și întoarceți Capitala pe vremea lui Ceaușescu!! După 30 de ani, oamenii stau iar în frig?”, scrie europearlamentarul liberal pe Facebook.

Liderul PNL amintește de investiția Gabrieli Firea în luminițe și târgul de Crăciun, dar și de bebelușii și bătrânii care stau în frig în case.

„Vă lăudați cu cel mai mare târg de Crăciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro, în timp ce pensionari și bebeluși îngheață în case! Doamne ferește de ce-i mai rău! Ați promis că bucureștenii nu vor avea probleme cu căldura și apacaldă, păi ce faceți doamna Firea, e încă o minciună marca PSD? Iar primarii de la sectoarele 1, 2, 3 și 5 cu ce se ocupă?? Aloo, vă bateți joc de oameni?”, adaugă Rareș Bogdan.

Eurodeputatul PNL face apel la consilierii generali să ia atitudine și să asigure bucureștenilor un trai decent în această iarnă.

„Alooo, stimați consilieri generali ai Capitalei, de toate culorile, ce faceți, dormiți?

Cer analizarea de urgență atât a acestei crize! Totodată, cer aleșilor PNL și șefilor organizației București și de sectoare să se implice imediat în rezolvarea situației! Gata, a trecut campania electorală, gata cu euforia, bucureștenii v-au dat votul și așteaptă să nu-i dezamăgiți! Nu vă jucați cu nervii lor!”, scrie RareșBogdan pe Facebook.

Amintim că mii de bucureșteni au fost lăsați și marți fără apă caldă sau căldură din cauza unor lucrări de reparaţii sau din cauza remedierii unor avarii în reţeaua de termoficare care au cauzat oprirea furnizării agentului termic.

Situația cea mai gravă este pentru locuitorii din Str. Piata Amzei (Sector 1) Sos. Viilor, Str. Gafton Lazar , Str.Mitropolit Dosoftei, Str. Gafton Lazar și Str. Echinoctiului unde agentul termic a fost oprit deRADETpentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare.

Vezi AICI LISTA ZONELOR ÎN CARE AGENTUL TERMIC A FOST OPRIT PENTRU REMEDIEREA AVARIILOR APĂRUTE ÎN REŢEAUA DE TERMOFICARE

Urmăriți B1TV.ro și pe
`