Citroën C1 2012, disponibil și în România de la 8.800 € (FOTO)

Citroën a anunțat că noul C1 este disponibil de acum și în România, la un preț care pornește de la 8.800 de euro, TVA inclusă, în cazul versiunii C1 în 3 uși, 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction și 9.100 de euro TVA inclusă pentru aceeași versiune în 5 uși. Citroën C1 este un automobil compact, economic și ecologic. Din iunie 2005, când a fost lansat, C1 a ajuns un actor important pe piața vehiculelor citadine, cu peste 630.000 de vehicule vândute de la lansare.

Citroën C1 2012 are un nou design și noi atuuri: emisii reduse până la 99g de CO2/km, lumini de zi cu LED-uri integrate în partea frontală, sistem audio CD cu Connecting Box și cutie manuală pilotată (BMP) cu padele la volan. Deși este un automobil compact, Citroën C1 poate transporta patru adulți în condiții de confort. Datorită lungimii de 3,44 m mașina este foarte agilă și se strecoară cu ușurință în traficul urban.

La exterior iese în evidență capota mult mai scurtă a lui C1. Bara de protecție față a fost complet redesenată și dispune de proiectoare de ceata și luminile de zi cu LED-uri, o semnatură luminoasă cu design vertical specific modelelor Citroën DS3 și C4 Aircross. Noul C1 are o culoare de lansare specială, Bleu Botticelli. Gama de culori mai include Rouge Scarlet, galben Tritium, bleu Electra, alb Lipizan, negru Caldera și două nuanțe de gri (Gallium și Carlinite). La interior se remarcă sistemul audio îmbunătățit cu radio CD și funcția Connecting Box, plus conexiunea Bluetooth.

Motorizarea 1,0i 68 CP cu cutie manuală are un consum mixt de 4,3l /100 km si emisii de 99 g de CO2/ km. Este primul Citroën cu motor pe benzină cu emisii de sub 100 g de CO2/ km. C1 este disponibil în Romania în două versiuni de echipare: Attraction și Seduction.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`