Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu venirea trădătorilor în PNL. Primirea Sorinei Plăcintă în PNL poate fi atacată la Curtea de Arbitraj

Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu venirea trădătorilor în PNL. Primirea Sorinei Plăcintă în PNL poate fi atacată la Curtea de Arbitraj
Foto: dcnews.ro

Ludovic Orban a declarat în direct la emisiunea „Talk B1” difuzată de B1 TV că nu este de acord cu traseismul politic și cu acceptarea tuturor trădătorilor în Partidul Național Liberal, considerând că astfel s-ar trăda votul electoratului.

Deci nu au ce să caute în Partidul National Liberal complici ai regimului Băsescu, oameni care au făcut posibilă aruncarea României în deriva economică, socială și morală în care suntem astăzi. Traseiștii politici, dezertorii, oportuniștii din Partidul Democrat nu au ce să caute  în PNL”, a declarat Orban.

De asemenea, deuptatul PNL a spus că orice decizie de primire a Sorinei Plăcintă în PNL poate fi atacată la Curtea de Arbitraj.

Nu știu ca madam Plăcintă să fie primită într-o organizație liberală. Există o procedură statutară și chiar dacă vreo organizație liberală va decide primirea ei, orice decizie de primire a Sorinei Plăcintă sau oricărui dezertor din Partidul Democrat care fuge precum șobolanii de pe corabia aflată în derivă, orice decizie poate fi atacată la Curtea de Onoare și Arbitraj”, a spus deputatul.

 „Cetățenii români și-au exprimat voința politică la alegerile locale, prin care i-au dat Partidului Democrat ceea ce merită, pierderea majorității zdrobitoare a funcțiilor pe care le aveau în administrația locală înainte de alegeri,” a punctat acesta, adăugând și că „nu putem să nu respectăm voința exprimată de alegători, a căror voință este foarte clară: nu PDL”.

Ludovic Orban mai consideră că PDL a luat 15 la sută din voturi cu ajutorul unor primari foarte buni, altfel ar fi avut un scor și mai dezamăgitor, sub 10 procente.

Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu venirea trădătorilor în PNL

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_20336').select();" id="embed_text_20336" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`