HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Musafirii sunt bineveniţi astăzi, pentru că uşa ta e mereu deschisă pentru oameni simpatici şi optimişti.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Vestea care soseşte azi printr-un mesager tânăr, cu care comunici uşor, te face fericit şi simţi nevoia să o transmiţi la toată lumea.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Telefoanele vor zbârnâi toată ziua, la uşa ta mereu sună cineva iar întâlnirile sunt la ordinea zilei.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 17 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Eşti un interlocutor plăcut, care are idei bine conturate şi bine argumentate, deci cine te are azi alături are numai de câştigat, pentru că pentru oricine sfaturi bune, subiecte incitante de discuţie, veşti bune de transmis…

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:28 - Sebastian Burduja: Am cerut oficial Comisiei Europene, alături de omologii din Grecia și Bulgaria, un tratament corect. Nu este normal ca Europa de Est să plătească pentru energie prețuri mult mai mari decât Europa de Vest
12:24 - Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Ce mesaj a dat sportiva: „Va fi magic”
12:16 - Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la prezidențiale: „PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură. Voi un Președinte responsabil, implicat, echilibrat” (VIDEO)
12:09 - Iranul riscă să dea foc întregului Orient Mijlociu, avertizează cancelarul german, Olaf Scholz
12:08 - Vasile Dîncu, despre alegerile prezidențiale: „Este o luptă stânsă în acest moment”
11:47 - Guvernul sprijină achiziționarea de către BOR a două imobile în Franța și Italia. Ciolacu: Cel din Paris va fi transformat într-o școală românească. Cel din Roma va găzdui un centru social rezidențial pentru mamele și copiii veniți la tratament (VIDEO)
11:45 - Actorul John Amos, cunoscut pentru rolurile sale din „Die Hard 2” sau „Roots” a murit la vârsta de 84 de ani: „Moștenirea sa va trăi în lucrările sale remarcabile”
11:42 - Când intră noua tranşă din ajutorul pentru alimente și câte milioane de români vor primi tichete sociale de 250 de lei
11:31 - Pagubele produse de inundații, acoperite cu bani europeni. Marcel Ciolacu: Trebuie să transmitem la timp cererea, fiindcă avem deja alocați 1,5 miliarde de euro. Evaluarea pagubelor este esențială (VIDEO)
11:26 - Alexandru Muraru: „Prima noastră opțiune după alegeri este de a face o coaliție de dreapta în jurul PNL” (VIDEO)