Un nou DROG face ravagii în cluburile din București: Cât costă FARAON și ce senzații tari oferă (FOTO)

Cel mai în vogă drog, Faraon, a apărut și în cluburile din București! Faraoneste o pastilă de culoare gri care are imprimată pe ea chiar capul unui faraon.Denumirea și forma vin de la efectul pe care acesta îl are asupra consumatorilor. Ei simt că plutesc, că se înalță și că devin mai puternici, potrivitobservator.tv.

Nu mai departe de vineri, polițiștii antidrog din Capitală au făcut o captură de 100.000 €. Noul drogvine sub formă de comprimate sintetice de tip ecstasy.

Faraon este un drog care şi-a făcut apariţia pe piaţa europeană, la începutul acestui an. Pastilele, care au forma unei măşti mortuare egiptene, conţin de două ori mai multe substanţe din familia anfetaminelor decât comprimatele de ecstasy.Pe piaţa de consum din Capitală, un comprimat de ecstasy se vinde cu preţuri cuprinse între 60 şi 80 de lei, iar un gram de cocaină undeva în jur de 100 de euro.

ANTONIA, MESAJ CUTREMURĂTOR DIN SPITAL! MEDICII AU PUS-O PE PERFUZII! FANII SE TEM PENTRU VIAȚA EI

„În perioada iunie – octombrie 2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, au documentat activitatea infracţională a unei grupări specializate în procurarea din Spania a unor cantităţi importante de cocaină şi Ecstasy, pe care le-au comercializat în cluburile din Bucureşti şi de pe raza judeţului Ilfov”, a anunțat DIICOT.

„Unii consumatori preferă să combine efectul “faraonului” cu cocaină, drogul clasic din cluburi. Această combinație este puternică și poate fi chiar mortală”, precizează oamenii legii, trăgând un semnal de alarmă.

DEZVĂLUIRI BOMBĂ DIN DORMITORUL CEAUȘEȘTILOR! INCREDIBIL CE TREBUIA SĂ FACĂ NICOLAE! FANTEZIILE ELENEI CEAUȘESCU SUNT HALUCINANTE

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`