HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 4 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 4 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Pești
Foto: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 4 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Pești -Chiar dacă nu ai alături de tine persoana cea mai potrivită pentru starea în care te afli, nu generaliza spunând că eşti singur, că nimeni nu te iubeşte sau nu te înţelege. E doar o perioadă mai ternă, mai rece, în care resimţi un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales în relaţia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt susţinute de bărbaţi, bărbaţii nu sunt înţeleşi de femei, şi de la o banală confruntare la un conflict conjugal nu mai e decât un pas. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranţă, deci nu-l privi pe cel de lângă tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece şi el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteţi la fel de stresaţi, deci înţelege-l!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA