Un membru al Congresului american s-a dus la serviciu costumat în ‘Batgirl’ în ziua demarării procedurii de suspendare a președintelui Trump (FOTO)

Sursă foto: Twitter / @NRCC

Membrul democrat din Congres, Katie Porter, a atras numeroase critici din partea utilizatorilor de social media după s-a dus la serviciu îmbrăcată într-un costum complet de „Batgirl”.

Politicianul a purtat costumul în aceeaşi zi în care Camera Reprezentanţilor a demarat procedura de destituire a președintelui Donald Trump.

Au existat, însă, şi voci care au luat gestul ei ca pe o glumă.

„Mie personal îmi place că Katie Porter a purtat un costum de Batwoman la vot şi cred că congresmenii şi femeile din Congres n-ar trebui să se mai ia aşa în serios”, a scris un utilizator de TWitter.

În cele din urmă, femeias-a îmbrăcat în ceva mai formal, însă tot şi-a păstrat masca.

Joi, Camera Reprezentanților din Congresul SUA a adoptat, cu 232 de voturi „pentru” și 196 „împotrivă”, rezoluţia pentru demararea procedurii de destituire a președintelui republican Donald Trump. În lunile următoare trebuind săfie susţinute mai multe audieri publice, la capătul cărora ar putea (sau nu) fi supusă la votul camerelor reunite ale Congresului american suspendarea din funcţie a preşedintelui Donald Trump. Este, însă, puţin probabil că Donald Trump să fie suspendat dat fiind faptul că Senatul este dominat de Partidul Republican, din care provine președintele american.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`