Șofer filmat când depășește pe linie continuă, în curbă: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină” (VIDEO)

Șofer filmat când depășește pe linie continuă, în curbă: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină” (VIDEO)

Inconştienţă la volan! Un şofer a fost filmat intrând în depășire pe linia continuă, în curbă la dreapta, făra vizibilitate. Din sens opus venea un alt autovehicul care circula regulamentar, iar acesta a avut prezenţă de spirit şi a evitat un impact care putea fi fatal, informează B1 TV.

Șofer filmat când depășește pe linie continuă, în curbă: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”

DEZVĂLUIRI BOMBĂ DIN DORMITORUL CEAUȘEȘTILOR! INCREDIBIL CE TREBUIA SĂ FACĂ NICOLAE! FANTEZIILE ELENEI CEAUȘESCU SUNT HALUCINANTE

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui alt autovehicul. Pe înregistrare se observă cum un şofer inconştient intră în depășire pe linia continuă, în curbă la dreapta, fără niciun fel de vizibilitate. În acelaşi timp, din sens opus venea un alt autovehicul care circula regulamentar. Impactul a fost evitat pentru că șoferul mașinii care circula regulamentar a ieșit în afara carosabilului.

Un alt șofer îi atrage atenția celui inconștient că l-a filmat, dar acesta îi răspunde: „Mi se fâlfâie de fimarea ta! (…) Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”.

După ce a efectuat manevra periculoasă, conducătorul auto a încercat din nou să depăşească un camion care mergea în faţa lui, fără să se asigure că manevra poate fi efectuată în siguranţă.

ANTONIA, MESAJ CUTREMURĂTOR DIN SPITAL! MEDICII AU PUS-O PE PERFUZII! FANII SE TEM PENTRU VIAȚA EI

Urmăriți B1TV.ro și pe
`