HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion -În familie au loc evenimente plăcute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeţi acum mai mult curaj să porneşti într-o direcţie complet nouă către care ei te îndeamnă, deci nu poţi să-i dezamăgeşti bătând în retragere. De dragul lor, devii dintr-o dată mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, şi faci tot ce-ţi stă în putinţă să înaintezi spre ceea ce-şi doresc ei mai mult. Nimic nu ţi se pare mai motivant decât fericirea celor dragi!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA