HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Ai de ales dintre două lucruri la fel de neplăcute, dar oricum nu poţi scăpa de ele.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Până la urmă, chiar dacă nu-ţi convine deloc situaţia, tot ca trebui să spui clar încotro mergi, dar ar fi bine să te rupi de gândul către cealaltă variantă, gândindu-te după aceea ce-ar fi fost dacă o alegeai pe cealaltă.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Ai ales, gata, mergi pe această cale, chiar de-ar fi să ţi se pară că alt sens avea rezultate mult mai bune.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Dezavantaje şi riscuri existau pe ambele căi de evoluţie, deci se poate spune că ai ales răul cel mai mic.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Ocupă-te de asta până la capăt, fără să mai priveşti înapoi şi nici în curtea vecinului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:08 - Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)
19:08 - Clujenii sunt sfătuiți, prin panouri, să se mute în Bacău. „Chiria prea mare?”
19:05 - Miniteren de golf pentru Iohannis | Dancă (FD): Încă un exemplu de sfidare a președintelui, care-și încheie al doilea mandat în bătaie de joc față de toți românii (VIDEO)
18:51 - Angelina Jolie, într-o relație cu un bărbat mult mai tânăr. Este un celebru cântăreț. Unde au fost surprinși cei doi
18:48 - Programul prin care mii de tineri pot călători gratuit în Europa. Ce trebuie să facă aceștia pentru un permis de călătorie
18:37 - Dolj: Bătrân de 79 de ani, reținut după ce a bătut doi bărbați, a amenințat o femeie, a furat o căruță cu lemne și a provocat un incendiu
18:32 - Irina Loghin, revoltată de ce i s-a întâmplat. Același lucru l-a pățit și Maria Ciobanu: „Am vorbit cu un avocat”
18:26 - Modificări pentru comenzile de pe Shein și Temu. Comisia Europeană vrea să introducă taxe vamale pentru unele colete
18:09 - Kelemen Hunor și-a depus candidatura la prezidențiale: „A avut și Iohannis dreptate o dată” / Critici la adresa PSD-PNL: „Ei spun că merge perfect guvernarea. Dacă asta e perfecţiune, nu ştiu cum arată o guvernare instabilă”
17:58 - O persoană a murit într-un accident violent pe A1. Victima era din Bulgaria