VINE URGIA peste ROMÂNIA! CICLONUL va LOVI țara noastră! ALERTĂ DE LA ANM!

VINE URGIA peste ROMÂNIA! CICLONUL va LOVI țara noastră! ALERTĂ DE LA ANM!

Vin ploile. Specialișitii de laECMWF estimează ploi moderate, slabe şi însemnate cantitativ în centru, sud, est, sud-est şi în regiunile central-sudice ale României în intervalul 29 octombrie – 1 noiembrie.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI! ‘VA FI CEVA CUM NU AM MAI VĂZUT’ (GALERIE FOTO)

Ploile vor cuprinde jumătatea de nord a ţării noastre pe parcursul zilei şi a serii de 29 octombrie. În dimineaţa zilei de 30 octombrie sunt estimate ploi în zona nordică a Olteniei, sudul Transilvaniei şi treptat, ploile se vor extinde în jumătatea de sud a României. La munte (pe creste) vor fi lapoviţe şi ninsori din noaptea de 29/30 octombrie, dar şi pe parcursul zilelor de 30, 31 octombrie şi 1 noiembrie. Lapoviţele se vor transforma treptat în ninsori pe crestele montane şi odată cu avansul masei de aer rece, vor fi lapoviţe şi ninsori şi în zonele submontane. Modelul ECMWF estimează depunerea unui strat consistent de zăpadă pe crestele montane în intervalul menţionat mai sus.

ADIO, LAURENȚIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALĂ! GATA, A FUGIT DE ACASĂ (GALERIE FOTO)

Există totuși și veşti bune! Nu vine iarna în zonele joase din sudul României, cum s-a tot vehiculat pe internet şi Facebook.

„De iarnă grea nici nu poate fi vorba, deocamdată. E prematur să vorbim despre severitatea acestei ierni. Abia ştim ce se estimează peste 3 – 5 zile, dar peste 1 – 2 luni. Cei care susţin că ştiu cum va fi iarna 2019 – 2020, se înşală. Modelele n-au ajuns încă la acel nivel de predictibilitate pe care îl aşteaptă mulți dintre noi”, potrivit Meteo Alert Severe Weather.

BOMBĂ ÎN CAZUL CARACAL! S-A AFLAT MORMÂNTUL ALEXANDREI MĂCEȘANU! DURERE FĂRĂ MARGINI! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Cu siguranță, însă, vremea se răceşte în jumătatea de nord din 29 octombrie şi în jumătatea de sud din 30 octombrie. Cu alte cuvinte, revenim la maxime termice normale în regiunile sudice şi uşor sub cele normale în jumătatea de nord. Răcirea nu va chiar atât de accentuată în sud, sud-est şi est, având în vedere că temperaturile diurne (maxime) vor scădea treptat de la o zi la alta în Muntenia, Moldova, Dobrogea, dar şi restul regiunilor României.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`