Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat din PNL

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat din PNL

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat, joi, din PNL, acesta având statutul de membru autosuspendat înainte de luarea acestei decizii, potrivit B1 TV.

Demisia lui Ungureanu vine în contextul în care statutul său în rândul liberalilor era unul destul de neclar. În urmă cu circa două săptămâni, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că dorește să pornească un ONG, care ar putea fi numit Inițiativa Civică de Centru-Dreapta.

Vezi AICI mai multe detalii despre proiectul lui MRU.

Demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu poate fi interpretată și drept un mod de a se îndepărta de liberalismul promovat de Crin Antonescu, prin alianța cu PSD, mai ales în contextul ONG-ului pe care și-l dorește. Tot în acest sens, Ungureanu a clasificat PNL drept un partid socialist, aflat într-o alianță împotriva naturii.

Anterior demisiei, fostul premier a spus este în continuare membru PNL, în ciuda autosuspendării, acest statut însemnând doar că nu este un membru militant și că nu plătește cotizația de partid.

Mai mult, acesta i-a cerut liderului PNL, Crin Antonescu, să-l invite la o ședință a biroului politic al liberalilor.

Vezi AICI care a fost reacția lui Crin Antonescu la cererea lui MRU, de a fi invitat la o ședință a PNL.

În ceea ce îl privește pe Crin Antonescu, MRU a spus că atacurile la persoana sa declanșate de liderul liberalilor sunt suburbane și nedemne de partidul lui Brătianu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”