Un tânăr a fost călcat cu mașina și plimbat 300 de metri pe capotă de o femeie sub „influența hormonilor” (VIDEO)

Un tânăr a fost călcat cu mașina și plimbat 300 de metri pe capotă de o femeie sub „influența hormonilor” (VIDEO)
O șoferiță din Scoția a reacționat într-un mod extrem de bizar atunci când mergea pe o străduță, iar în fața ei a apărut un tânăr. Văzându-se cu un pieton înaintea sa, Suzanne Gilchrist (37 de ani) a...

O șoferiță din Scoția a reacționat într-un mod extrem de bizar atunci când mergea pe o străduță, iar în fața ei a apărut un tânăr. Văzându-se cu un pieton înaintea sa, Suzanne Gilchrist (37 de ani) a ezitat puțin, însă nici gând să oprească, ba din contră, a apăsat pe accelerație în ciuda faptului că bărbatul încerca din răsputeri să scape din fața automobilului, relatează Daily Mail.

Văzând că șoferița nu oprește, Stuart Morris (22 de ani) a sărit pe capota mașinii pentru a evita să fie rănit. În aceste condiții a fost purtat aproximativ 300 de metri, până când femeia și-a dat seama de gravitatea faptei și a oprit mașina.

La fața locului au ajuns polițiștii care au arestat-o pe șoferiță. Cazul a ajuns în istanță, iar în fața instanței Suzanne a mărturisit că de vină pentru comportamentul neobișnuit sunt de vină hormonii, care i-au provocat panică. Cu toate acestea, ea  a fost condamnat la patru ani și trei luni de închisoare.

Întregul incident a fost surprins de camerele de luat vederi din centrul orașului.

O șoferiță merge 300 de metri cu un pieton pe capotă

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`