Germania are o nouă vedetă la EURO 2012: Vaca Yvonne va prezice rezultatele meciurilor. Vezi alte animale desemnate să facă pronosticuri

Germania are o nouă vedetă la EURO 2012: Vaca Yvonne va prezice rezultatele meciurilor. Vezi alte animale desemnate să facă pronosticuri

După celebra caracatiță Paul, care dat pronosticurile meciurilor de la Cupa Mondială din 2010, Germania are o nouă vedetă care urmează să prezică rezultatele la Euro 2012.

Astfel, vaca Yvonne, devenită celebră anul trecut, după ce a evadat de pe pășunea sa din Bavaria, va pronostica rezultatele selecționatei Germaniei la turneul final al Campionatului European de fotbal, au anunțat responsabilii domeniului austriac din Gut Aiderbichl, informează site-ul kckrs.com.

Yvonne va fi supusă la primul său test în dimineața zilei de vineri, 8 iunie, la Deggendorf (în Bavaria). Ea va avea la dispoziție două iesle, una purtând drapelul Germaniei, iar cealaltă pe cel al Portugaliei. Cele două echipe se vor înfrunta sâmbătă, 9 iunie, la Lvov (Ucraina), în primul meci din cadrul Grupei B a EURO 2012.

Caracatița pe nume Paul a devenit celebră cu ocazia Cupei Mondiale din 2010, desfășurată în Africa de Sud, după ce a reușit să ghicească toate rezultatele meciurilor Germaniei, precum și victoria Spaniei iîn finala cu Olanda. Paul a decedat la câteva luni după Mondialul african.

Se pare că alegerea unui animal pentru a ghici rezultate importante din fotbal a devenit un adevărat trend, întrucât în acest an mai multe țări și-au anunțat „ghicitorii” în acest domeniu.

Ucraina a desemnat un porc pe nume Funtik pentru a face pronosticurile meciurilor de la Campionatul European organizat de Ucraina şi Polonia. Primăria a anunţat că în fiecare zi la ora 16.00, animalul va prezice rezultatul următorului meci.

Alte țări care adoptă această variantă sunt Rusia, care a ales un ren pe nume Kharuk, Anglia, cu o lamă pe nume Sussex, Polonia cu elefantul Citta, iar Ucraina se bazează pe dihorul Fred.

Vezi AICI imagini cu animalele vedete.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:37 - Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan. Bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț și a refuzat drugtest
17:31 - Laurențiu Gîdei: Cu siguranță, din partea PSD nu se strâng și nu se vor strânge semnături pentru niciun altfel de candidat, exceptând candidații noștri (VIDEO)
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă
17:15 - Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”