DUMNEZEULE MARE! S-A STINS la Oktoberfest! Tânăra româncă a avut parte de o MOARTE GROAZNICĂ! Iubitul ei s-a uitat neputincios la întreaga scenă HORROR (FOTO)

O tânără româncă de 29 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident în Germania, la Potsdam, în timpul festivalului Oktoberfest.

VEZI AICI FALERIA FOTO

Un braţ al caruselului din parcul de distracţii a lovit-o cu putere, incidentul fiind fatal pentru aceasta.

CUTREMUR MONDEN! SILVIU PRIGOANĂ, ÎN STARE DE ŞOC! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA…

Andrada lucra împreună cu iubitul ei Grigore chiar în parcul de distracţii unde se desfășura festivalul, fiind angajați de 2 ani la Meyer and Sohn GbR, firma care administrează caruselul.

DIVORȚUL ANULUI! ANAMARIA PRODAN RUPE TĂCEREA! REGHECAMPF E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

În timp ce aceștia efectuau verificări la barele de siguranţă ale caruselului, instalaţia s-a pus în mişcare, iar Andrada a fost lovită puternic de un braţ al caruselului şi ucisă, scrie adevarul.ro citând bz-berlin.de.

DOLIU ÎN TELEVIZIUNE! UNDE VA FI ÎNGROPATĂ VEDETA! A MURIT ÎN TIMP CE SE AFLA ÎN DIRECT! TRAGEDIA A ÎNGROZIT ROMÂNIA

Bărbatul a evitat o tragedie în ultimul moment, dar nu a mai reușit să își salveze ș iubita.

Anchetatorii din oraşul Potsdam au deschis un dosar penal pe numele a trei persoane, proprietarii parcului de distracţii, pentru omor din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:28 - „De asta, copilul trebuie să îl culci la 22:00”. Mihaela Bilic clarifică misterul orelor de somn necesare zilnic. Câte ore trebuie să dormim, de fapt
18:13 - Octavian Berceanu: Avem potențialul de a atrage milioane de turiști, să câștigăm bani și să tratăm urșii într-un mod exemplar la nivel de Europa, cel puțin, și nu o facem pentru că nu avem oameni implicați (VIDEO)
18:06 - Un sortiment de pâine este retras de pe rafturile magazinelor. Care este motivul și ce trebuie să facă cei care l-au cumpărat
18:00 - Surse: Cocaină găsită în 16 tone de pulpă de fructe congelată, în Portul Constanța. Captură-record pentru Poliția Română și DIICOT, în cadrul operațiunii „Exotic”
17:45 - Mai multe convoaie militare se vor deplasa în mai multe zone din Transilvania și Moldova. Care este motivul
17:45 - Încercările prin care a trecut Sebastian Stan pentru a putea interpreta rolul său în filmul„A different man”: “M-am simțit neajutorat în acele situații”
17:38 - Măsurile Guvernului pentru a proteja sănătatea mintală a tinerilor. Natalia Intotero: Problemele de anxietate, stările depresive au dus la refugiul în consum de droguri (VIDEO)
17:38 - Casele de Pensii au început să distribuie deciziile de revizuire. Câte pensii au fost calculate greșit
17:17 - În ce stadiu sunt locomotivele folosite de CFR Călători? Mecanicii atârnă cărămizi pe motoarele vechi de peste 60 de ani
17:17 - Rusia ia în calcul să interzică „propaganda” pentru un stil de viață „fără copii”