Ministerul Sănătății, despre victimele accidentului din Ialomița: ”Tânăra de 19 ani este în stare gravă, intubată. Ceilalți trei răniți, în stare stabilă”

Ministerul Sănătății, despre victimele accidentului din Ialomița: ”Tânăra de 19 ani este în stare gravă, intubată. Ceilalți trei răniți, în stare stabilă”

Victimele care au supraviețuit cumplitului accident din Ialomiţa, considerat cel mai grav din ultimii cinci ani, se luptă să traiască. Medicii de la spitalele din Capitală și din Slobozoia, unde sunt internate femeile rănite, fac eforturi supraomenesti să le salveze viața. Mai mult de jumătate dintre cei implicați în impactul teribil nu au avut nicio șansă la viață.

ŞOC TOTAL! FUEGO A PĂŢIT-O! IRINA LOGHIN ŞI-A FĂCUT CRUCE CÂND L-A VĂZUT! NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Ministerul Sănătății a anunțat, duminică, printr-un comunicat, că tânăra în vârstă de 19 ani, internată la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din București, se află în continuare în stare gravă, fiind intubată. Celelalte trei persoane rănite în accident, care sunt internate în aceeași unitate medicală, sunt conștiente și în stare stabilă.

CUTREMUR MONDEN! SILVIU PRIGOANĂ, ÎN STARE DE ŞOC! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA…

„Starea celor 4 paciente este staționară. Trei dintre acestea sunt stabile, conștiente. Tânăra de 19 ani este în continuare în stare gravă, este intubată”, a transmis Ministerul Sănătății, potrivit HotNews.ro.

DIVORȚUL ANULUI! ANAMARIA PRODAN RUPE TĂCEREA! REGHECAMPF E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

Zece oameni au murit şi alţi șapte au fost răniţi după ce un microbuz care transporta navetişti la Bucureşti a fost lovit de un TIR ce a intrat pe contrasens.

Opt dintre victime sunt femei, lucrau la un supermarket în Bucureşti și se îndreptau spre serviciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`