Orban: E nevoie de restrângerea administrației. Au ajuns în capul trebii oameni care nu au nicio competență

Orban: E nevoie de restrângerea administrației. Au ajuns în capul trebii oameni care nu au nicio competență

Ludovic Orban a declarat că liberalii își doresc organizarea de alegeri anticipate, dar, dacă acest lucru nu va fi posibil, sunt pregătiți de pe acum să-și asume sarcina guvernării. Iar primul lucru care trebuie făcut este restrângerea administrației publice, la pachet cu „readucerea competenției și meritocrației”, deoarece „au ajuns în capul trebii oameni care nu au nicio competență”.

„Propunerea noastră este un guvern cu 15-16 ministere”, a spus Orban, citat de HotNews. Liderul liberalilor a susținut că vor fi reconfigurate autoritățile, agențiile și serviciile deconcentrate.

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABIȚĂ! S-A ÎNTÂMPLAT LA PATRU ANI DE CÂND A FOST BĂGAT ÎN COMĂ (GALERIE FOTO)

De asemenea, în planul liberalilor intră eliminarea supraaccizei la combustibil și a supraimpozitării muncii part-time. Scopul PNL va fi să adopte „o altă abordare pentru mediul privat”, în sensul predictibilității.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA DRĂGUȘANU, SNOPITĂ ÎN BĂTAIE ! VICTOR SLAV E ÎN STARE DE ȘOC! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Opoziția a depus în Parlament moțiunea de cenzură numită „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”. 237 de parlamentari au semnat documentul, între ei și patru de la PSD. Sunt necesare 233 de voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

„Din punctul nostru de vedere, oricând va fi moţiunea, noi suntem prezenţi toţi şi vom vota la vedere toţi. PNL a luat decizia asta, ne-am consultat parlamentarii, sunt mobilizabili indiferent în ce situaţie se găsesc şi vor fi prezenţi. Problema este că la această moţiune de cenzură nu suntem numai noi, mai sunt şi alte 5 grupuri parlamentare care şi ele trebuie să se mobilizeze pentru ziua respectivă. Eu sunt convins că numărul votanţilor moţiunii de cenzură va fi mai mare decât numărul voturilor”, a mai declarat Ludovic Orban, pentru Digi24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`