Kim Jong Un şi Sol-ju, liderii din Coreea de Nord, trăiesc o viaţă superbă, în contrast cu populaţia asuprită, din cea mai restrictivă ţară

Coreea de Nord este o republică socialistă, dar mulți o consideră o dictatură absolută de tip stalinist, unde Kim Ir-sen a înlocuit marxismul cu ideologia juche.Galeria Foto

Partidul Muncii din Coreea este la putere din 1948. Kim Jong-un este conducătorul suprem al țării, iar el şi soţia lui, Sol-ju, duc o viaţă superbă, în contrast cu traiul la limita existenţei pe care-l duce restul populaţiei.

Scandal sexual în Correa de Nord! O braziliancă focoasă şi-a făcut poze porno la Phenian. Kim Jong-un, un car de nervi

Cum trăiescKim Jong-un şi soţia lui, în Galeria Foto.

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

Soția dictatorului din Coreea de Nord, Ri Sol-ju, rămâne o figură enigmatică și puțini sunt cei care cunosc detalii din viața ei. Fosta cântăreață, despre care se spune că ar avea 29 de ani, s-ar fi căsătorit cu liderul de la Phenian în 2009, deși au anunțat public că sunt soț și soție în 2012, potrivit tabu.ro. Alții spun că cei doi s-ar fi cunoscut de fapt în 2010, la un concert de muzică clasică.

ÎNMORMÂNTAREA celei mai îndrăgite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România. MILIOANE de români, în lacrimi (IMAGINILE DURERII – GALERIE FOTO)

Mamă a 3 copii, Ri Sol-Ju provine dintr-o familie de elită – tatăl ei a fost profesor și mama ei doctor – dar nu se știe altceva despre viața sa sau cum a devenit în cele din urmă soția celui mai notoriu dictator viu din lume. Nici numele său nu este cel real. Presa internațională crede că acesta este un pseudonim ales pentru a-și ține secretă viața de dinainte de căsătoria cu dictatorul nord-coreean.

Căsătoria cu Kim Jong Un e planată de mister. Ri a fost fotografiată prima oară alături de dictator la un concert, în 2012. Până în 2014 a mai avut câteva apariții publice, după care a dispărut din peisaj. Până de curând, la Beijing, când a fost surprinsă de televiziunea de stat în cel puțin trei ținute diferite în timpul șederii lor de două zile în capitala Chinei.

BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE… (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`