Șeful Poliției Române a dispus verificări interne după acuzațiile Monicăi Melencu (VIDEO)

Șeful Poliției Române a dispus verificări interne după acuzațiile Monicăi Melencu (VIDEO)

Scandalul probelor ADN în cazul Caracal este departe de a se încheia. Mama Luizei acuză că a fost forțată să dea probe ADN la Institutul Naţional de Criminalistică. Inspectoratul General al Poliției a anunțat că a dispus o anchetă internă în acest caz, informează B1 TV.

„Pur și simplu m-am răzgândit. Nu am vrut să dau acestea. Doamnă, nu îmi plac regulile, nu îmi plac regulile absolut care s-au spus. Să ne explice despre ce e vorba! Acel comisar a luat foc și m-a amenințat”, s-a plâns mama Luizei Melencu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ… (FOTO)

Monica Melencu a ieșit plângând din sediul IGPR. Ea a susţinut că a fost obligată și amenințată de un comisar de poliție să dea probele biologice și cele de ADN la Institutul de Criminalistică.

„Domnul comisar-șef Ciobanu tocmai în acel moment a intervenit într-un mod brutal, agresiv-verbal, și a amenințat șeful laboratorului să nu mai dea nicio explicație, în momentul în care șeful laboratorului a explicat că aceste lucruri se pot lua separat și, conform legii și protocoalelor, chiar nu trebuie să se întâlnească”, a explicat și bunicul Luizei.

Tonel Pop, avocatul familiei, a intervenit imediat: „Eu întreb altceva. De ce acest domn Ciobanu a interzis, a făcut scandal să nu le explice șeful laboratorului care sunt problemele ADN-ului, de ce toată țara urlă. Am avut de-a face cu un specialist… Nu l-a lăsat să le explice, a zis că ia cu forța și că a încheiat orice explicație”.

BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE… (GALERIE FOTO)

Șeful Poliției Române a dispus verificări interne după acuzațiile Monicăi Melencu.

„Au fost dispuse verificări interne pentru a se stabili modul în care ofițerul de serviciu și-a îndeplinit atribuțiile. Verificările urmează să stabilească dacă într-adevăr așa s-a întâmplat (cum a susținut familia Melencu)”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA URGIA! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA!

Totuși, dimineață, mătușa Luizei Melencu a spus că familia a acceptat o nouă recoltare de probe biologice, sperând să astfel se va afla adevărul despre ce s-a întâmplat cu fata.

Noile probe biologice recoltate de la Monica Melencu vor fi trimise către FBI. În continuare, mama Luizei susţine că nu are siguranţa că procurorii DIICOT lucrează în interesul părţilor vătămate în această anchetă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`