Scandal monstru în Caracal! Jandarmii au descins în curtea familiei Melencu, iar bunicul Luizei s-a stropit cu benzină pentru a opri intervenția. Mama fetei a leșinat și a fost dusă la spital (VIDEO)

Scandal monstru în Caracal! Jandarmii au descins în curtea familiei Melencu, iar bunicul Luizei s-a stropit cu benzină pentru a opri intervenția. Mama fetei a leșinat și a fost dusă la spital (VIDEO)

Scandal uriaş la Caracal. Jandarmii au descins în curtea familiei Melencu pentru a o aduce cu forţa pe mama Luizei la DIICOT, după ce aceasta a refuzat să îi fie prelevate probe biologice, relatează B1TV.

La un moment dat, femeia a leșinat, iar bunicul tinerei a apelat la un gest extrem. Bătrânul s-a stropit cu benzină, însă a fost oprit la timp de jandarmi. Atât bărbatul, cât și femeia au fost transportați de urgență la spital.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Totul a început cu câteva zile în urmă, luni seara, când poliştiştii au venit la poarta familiei Melencu pentru a o convinge pe mama Luizei să dea noi probe biologice, însă aceasta a refuzat inclusiv să semneze procesul verbal.

Mama Luizei Melencu a spus atunci că nu va da noi probe ADN deoarece bănuiește că se încearcă închiderea cazului Luizei. Femeia este de părere că anchetatorii vor să „planteze” noile probe în oasele găsite la lizieră, pentru a declara cazul Luizei închis.

Procurorii au mărturia lui Gheorghe Dincă, din care reiese că a ucis-o pe Luiza Melencu, de 18 ani, la fel ca pe Alexandra Maceşanu. Alte probe sunt pata de sânge descoperită în locuința inculpatului și raportul antropologic care arată că rămășițele găsite în pădure aparțin unei fete de 15-19 ani. Surse din anchetă au confirmat, însă, că resturile găsite în pădure nu au furnizat rezultate ADN concludente care să demonstreze că ar fi ale Luizei Melencu.

Aşa că procurorii DIICOT au cerut o nouă expertiză. Monica Melencu a refuzat-o şi a fost amendată cu 5.000 de lei, pentru că a refuzat prelevarea. A anunţat imediat că va contesta decizia în instanţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`